Despre noi

Peste 24 de ani de bucurie și frumusețe

dsfsCauți cadoul ideal? Ai nevoie de aranjamente florale pentru evenimentele importante din viața ta? Noi te putem ajuta!

O floare este oferită cu zâmbet și multă bucurie, având rolul de a aduce fericire și alinare în sufletul celor dragi. De aceea, la florăria Passiflora, ne mândrim cu cele mai frumoase flori, cea mai mare gamă de aranjamente florale pregătite și acordăm o atenție deosebită evenimentelor de orice fel.

Fiecare eveniment este important prin creativitate și calitate, iar noi oferim cu profesionalism și seriozitate soluții complete în domeniul floristicii.

Cu peste 24 de ani de experiență, compunem aranjamente florale într-un stil desăvârșit, pentru ca fiecare eveniment pe care tu îl organizezi să fie greu de uitat. Plantele noastre provin din producție proprie și nu este nevoie de aclimatizarea lor. Pentru cerințe speciale, importăm direct din Olanda pe baza cataloagelor furnizorilor noștri.

De la buchete de flori până la aranjamente florale complexe, ne folosim creativitatea la maxim și reușim mereu să aducem buna dispoziție și starea de bine în sufletul clienților noștri.

O tradiție transmisă din generație în generație, de peste 100 de ani

jkshdhFamilia noastră se bucură de o tradiție și experiență de peste 100 de ani în domeniul floristicii. Din generație în generație am reușit să transmitem pasiunea pentru frumos și dorința de a cultiva flori și plante de soi.

Totul a pornit de la stră-străbunicul, care la început a lucrat, în zona Blumăna, obținând specializarea de grădinar la grădina imperială de la Viena. Acolo a învățat tot ce trebuie să facă un grădinar priceput și cu renume.

Moștenirea lui pentru generațiile familiei noastre care au urmat a fost pasiunea pentru flori și dorința de implicare și specializare în domeniul cultivării de flori, amenajării și floristicii.

Așa s-a născut Passiflora, florăria din centrul Brașovului care, prin simplitate și rafinament a reușit, din 1992 și până astăzi, să devină o florărie de referință pentru zona Brașovului.

.

Susținem cursuri de design floral

scoala floralaAvem o echipă cu mulți ani de experiență în domeniul floristicii și am reușit să oferim un cadru plăcut și armonios pentru a servi orice cumpărător.

Avem un cuvânt important de spus când vine vorba de floristică, grădinărit și amenajări florale interioare. De aceea, mulți dintre clienții noștri se întorc pentru a ne cere și sfaturi în ceea ce privește utilizarea și plasarea produselor achiziționate de la noi.

Suntem acreditați pentru a ține cursuri de design floral, în cadrul cărora introducem participanții în lumea florilor, de la vânzarea lor până la întreținerea înainte și după achiziționare.

Pentru noi, nu există sarcini grele; există doar dragoste pentru flori, pasiune și talent.

Pentru orice întrebări sau detalii despre activitatea noastră și produsele oferite, îți stăm la dispoziție.

ARANJAMENTE FLORALE   EVENIMENTE   CADOURI

Contactează-ne: